Home
De kaart
Foto's
Links
Contact
De kaart > Hoofdgerechten



















Voorgerechten Kinderhoekje Hoofdgerechten Nagerechten Menus
 
Onze Klassiekers  
Verse ravioli’s / Cepes/Champignon crème*

€ 23,00

Krokant gepaneerde tongreepjes / Stoemp van najaarsgroenten / tartaarsaus
€ 25,00
Linguini zeevruchten (met scampi / coquille / gamba / garnalen / venusschelpen)
€ 28,00
Risotto “Luna Piena” / ½ Keeft / truffelaroma
€ 30,00
Filet van jonge tarbot/Gecarameliseerd witloof/Puree
€ 30,00
Filet puur / Ganzenlever/Portosaus
€ 35,00
Fazant ”à la crème” OF Brabançonne (vanaf 15/10)
€ 26,00
Hazenrug “Arlequin” (vanaf 15/10)
€ 30,00
 
(* = vegetarisch)
 
 
Copyright Eethuisje Luna Piena